Services

Lijst van dienstverleningen dat Avintium aanbied.
Digitale oplossingen voor elke situatie.

Services

WEB DEVELOPMENT

E-commerce & betaalsystemen

Volledig geïntegreerde betaalmethodes voor jouw online en offline bedrijf. We zorgen ervoor dat jou klanten gemakkelijk kunnen afrekenen en leveren hierbij gedetailleerde statistieken. Alles in een handomdraai terug te vinden op je telefoon(via een app) of je computer.

WEB DEVELOPMENT

Webdesign

Een site moet aantrekkelijk zijn,  goed werken en ook nog snel zijn. Wij zorgen dat jouw site optimaal werkt, zodat jouw klant tevreden kan surfen op jouw site.

WEB DEVELOPMENT

Responsive

Je hebt niet altijd je laptop bij je maar wel je mobiel, daarom worden websites vaak via de mobiel bezocht. Wij zorgen ervoor dat je website er keurig uitziet op zowel jouw mobiel als je laptop.

MARKETING

SEO (Google)

‘Search engine optimalization’, dat is waar seo voor staat, maar wat betekent het nou? Als jij een product of dienst wilt dan ga jij het als eerste googelen. Wij zorgen ervoor dat jouw site zo hoog mogelijk op de zoeklijst staan, zodat de klant jou eerder vind dan je concurrent.

MARKETING

Advertising

Jouw klant is te vinden op Facebook, YouTube en Instagram. Wij zorgen ervoor dat we namen jou advertenties plaatsen op social media, doelgericht op jouw klanten.

MARKETING

Branding & Strategie

Er bestaan zo veel mensen die jouw product of dienst aanbieden. Hoe zorg jij ervoor dat jij boven ze uitsteekt? Dat doe je door middel van een brand en een strategie. Wij zorgen ervoor dat jij je onderscheid van anderen.

WEB DEVELOPMENT

Conversion

Jouw klant op jouw site laten komen is een ding, maar hoe zorg je ervoor dat hij daadwerkelijk een aankoop plaatst? Door de conversion op jouw site te optimaliseren, zorgen wij ervoor dat jouw klanten niet alleen jouw site bezoeken, maar ook een bestelling plaatsen of een afspraak inplannen.

MARKETING

Social Media

Ieder bedrijf is tegenwoordig te vinden op social media, maar niet iedereen heeft de tijd op zich daarop te focussen. Wij kunnen je daar een handje mee helpen. Wij zorgen dat jouw bedrijf online actief is op social media, zodat je interactie hebt met jouw klanten.