Skip to content

About us

Een korte introductie van wie we zijn en waar voor staan als online web agency.

Wie we zijn

Avintium

Avintium komt van het Latijn ‘Avitium’, vertaals als ‘vogels collectief’ of ‘de vogelfamilie’. We hebben een extra ‘n’ toegevoegd om het makkelijker uit te spreken. Er is een specifieke vogel familie, die een van onze partners fascineerde en die onze naam en kleurenpallet inspireerde, namelijk de paradijsvogel en specifiek de ‘mannelijke westelijke kraagparadijsvogel’, die vooral voorkomt in West-Papoea. Met zijn prachtige veren, krijgt onze kleurenpallet een frisse en natuurlijke tintje.

Wat we doen

Web development & virtual identity

We leveren een all round solution voor alle online elementen. Voornamelijk ligt de hoofdfocus op het ontwikkelen van geoptimaliseerde websites en webshops. Wij zorgen dat jou jou site online is en vindbaar voor je klanten. Natuurlijk weet niet iedereen jouw bedrijf te vinden op het web. Hiervoor bieden we oplossingen op het gebied van branding, social media strategy en online advertenties. Hierdoor kan je bedrijf sneller groeien en efficiënter werken.

Waarom ons

Vakmanschap en maat werk

Anno 2021 zijn er veel nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online en marketing. Als bedrijf zijnde ben je gefocust op jouw prioriteiten waardoor je niet altijd toe komt aan het leren en opzetten van nieuwe inkomsten kanalen. Wij als Avintium kijken samen naar de mogelijkheden die bij jouw werk structuur en toekomstplannen passen. Zo creëren we een oplossing op maat. Website, marketing, branding en strategie die aansluit op de groei van jouw bedrijf.

Facebook   Instagram
©2021 Avintium